•  

Η Άννα η ρυθμική, και η αποκριάτικη Χαλκίδα

  DSC1390

Του Αντώνη Κεραμιδά.

Η ζωή έχει τα δικά της αναποδογυρίσματα, με χαρές, λύπες, ανατροπές, εκπλήξεις, αλλά δεν πάει να συνεχίζεται, καλώντας μας να  πορευόμαστε κοιτώντας μπροστά. Ή Άννα Φλώρου, αθλήτρια ρυθμικής του Α.Σ. Ειρήνη Χαλκίδας, με έκδηλο ενθουσιαμό στο πρόσωπό της, φωτογραφίζεται στο αποκριάτικο περιβάλλον της πόλης χορεύοντας και εκτελώντας τις πόζες της.

Η αλήθεια είναι πως, βιώνοντας κάθε φορά τέτοιες στιγμές με μια αθλήτρια που αγαπά τόσο αυτό που κάνει, και τον τρόπο που το ζει εκδηλώνοντας τα ενδότερα του εαυτού της, είναι αρκετό να διδάξει σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους τις χαμένες στιγμές που ίσως κάποτε προσπεράσαμε ....

Στην Χαλκίδα αυτήν την εποχή πνέει νέος άνεμος δημουργίας, υπενθυμίζοντάς μας την έλευση του Irini Cup (4 - 7 Μαΐου), την μοναδική γιορτή ρυθμικής και του αθλητισμού που πλέον είναι συνυφασμένη με τον Ανοιξιάτικο Πορθμό του Ευρίπου.


  DSC1326 1

333071555 515102010705150 5312729183387821868 n

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Το κάθε φωτογραφικό οδοιπορικό εκτός από τα κλικ της φωτογραφίας στις πόζες της κάθε αθλήτριας, συνοδεύεται και από μια περιπέτεια μέσα απ΄ την οποία οι αναμνήσεις θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό. Γιατί λοιπόν φωτογράφιση σε καθημερινό και φυσικό περιβάλλον; Διότι η αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει η απόφαση να εξωτερικεύεις τη δυναμική που κρύβεις μέσα σου είναι μοναδική. Διότι ο αθλητισμός, η ρυθμική και ο χορός είναι κομμάτι της ζωής μας. Πριν εφευρεθούν οι κλειστοί χώροι και οι κανόνες του πρωταθλητισμού, ο άνθρωπος εφορμούσε στο περιβάλλον επιδεικνύοντας με τον δικό του τρόπο αυτό που αγαπούσε και που του έδινε ανάσα και νόημα ζωής.

Θέλεις κι εσύ να αναδείξεις τις γυμναστικές και χορευτικές σου ικανότητες; Επικοινώνησε να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για μια μοναδική φωτογραφική βόλτα!

  • Αντώνης Κεραμιδάς
  • O Αντώνης Κεραμιδάς είναι φωτογράφος χορού και γυμναστικής, πρώην αθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής Ενόργανης Γυμναστικής ανδρών, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Αρθρογραφεί και σχολιάζει πάνω σε θέματα που άπτονται της εξέλιξης της Γυμναστικής σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο.