•  

Α. Σαπρανίδης "Πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο όλης αυτής της περιόδου"

avraamΤου Αβραάμ Σαπρανίδη

Θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην ενόργανη γυμναστική - απ΄ όπου προέρχομαι - πρέπει πλέον όλη αυτή τη γνώση και την τεχνογνωσία που έχω να την διοχετεύσω από την πλευρά της διοίκησης.

Ήρθε η ώρα νομίζω και επειδή έχουμε ένα όραμα κοινό και κοινές ιδέες με τον κύριο Σταθόπουλο, θέλω κι εγώ να κάνω πράξη όλα αυτά που γνωρίζω, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερη ανάπτυξη, ειδικότερα στα σωματεία και να ανεβάσουμε το άθλημά μας είτε ενόργανη, είτε ρυθμική, είτε τραμπολίνο, είτε ακροβατική είτε γενική γυμναστικής. Όλοι μαζί με συλλογική προσπάθεια και ομαδικότητα πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο όλης αυτής της περιόδου. Αυτό φυσικά θέλει υπομονή, θέλει θυσίες, θέλει ενότητα, να γίνουμε όλοι μια οικογένεια. Όλοι για το καλό όλων - δεν περισσεύει κανείς σ΄ αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, να κάνουμε τα σωματεία να έρθουν κοντά το ένα με το άλλο, ώστε να αναπτύξουμε τα αθλήματά μας.

Τη γνώση που έχω λοιπόν πρέπει να την προσφέρω στα σωματεία τα οποία πονώ και θέλω να τα βοηθήσω. Θεωρώ ότι έχουμε μια κάμψη τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Νομίζω ότι αν βάλουμε σωστά την τεχνική κατάρτιση και τεχνογνωσία και είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να βάλουμε τη βάση έτσι, ώστε μετά από πέντε χρόνια - γιατί τόσο χρειάζεται περίπου - να φτάσουμε σε επιτυχίες. Όσο μεγαλύτερη είναι η βάση μας των συλλόγων, τόσο και θα μπορέσουμε να έχουμε έναν υψηλότερο αθλητισμό παρά τους δύσκολους καιρούς και τα περιορισμένα οικονομικά της ομοσπονδίας.


avrammikΟ Αβραάμ Σαπρανίδης είναι πρώην ομοσπονδιακος προπονητής ενόργανης γυμναστικής, Καθηγητής φυσικής Αγωγής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ευόσμου - Κορδελιού