•  

Διεθνής λάμψη στο «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού»

Πρωτάθλημα Σύγχρονου, Κλασσικού και Μοντέρνου ΧορούΜε τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών, χορευτριών, αλλά και αθλητών - τριών από τη ρυθμική και την ακροβατική θα διεξαχθεί στις 18 και στις 19 Μαρτίου το «2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου ,Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών. Οι δηλώσεις για τις συμμετοχές θα ολοκληρωθούν στις 10 Φεβρουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Έλληνες από το εξωτερικό, καθώς και οι Κύπριοι χορευτές.

Το πρωτάθλημα αποτελείται από τρεις χορευτικές εκδηλώσεις με αγωνιστικό χαρακτήρα. Για τις ανάγκες της διοργάνωσης θα έρθουν στη χώρα μας καταξιωμένοι χορευτές και χορογράφοι από την Ευρώπη και την Αμερική. Με βάση την πολυετή εμπειρία τους θα αξιολογήσουν τα προγράμματα των συμμετεχόντων και θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές στη νέα γενιά της χώρας μας. Τις ημέρες των αγώνων θα βρεθούν στις θέσεις των κριτών, μεταξύ άλλων, οι Αλεξάνδρα Αβράμη (πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα μπαλαρίνα που χορεύει στα American Dance Theater. Θα έρθει από την Αμερική), Ζωή Τατόπουλος (είχε έρθει 3η στο τηλεοπτικό παιχνίδι “So you Think you can dance”. Αγαπημένη καλλιτέχνης και χορογράφος διάσημων καλλιτεχνών στην Αμερική), Αντώνης Κορούτης (είναι ένας από τους Solist στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Έχει χορέψει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού), Άγγελος Αποστολίδης a.k.a Fuerza Negra (κορυφαίος αθλητής Hip Hop Dancer με διεθνείς διακρίσεις στον αγωνιστικό χορό. Θα έρθει από την Κούβα για να αξιολογήσει τους νέους χορευτές), Μάρκος Γιακουμόγλου (επαγγελματίας χορευτής, έχει εμφανιστεί στο πλευρό διασήμων καλλιτεχνών σε συναυλίες και video clip, καθώς επίσης και σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές όπως στα Mad Awards, XFactor, Dancing with the Stars, Your Face sounds familiar και Eurovision), Chali Jennings (η γνωστή Αμερικανίδα χορογράφος του Σάκη Ρουβά θα βρεθεί στη διοργάνωση για να αξιολογήσει τις χορογραφίες των Ελλήνων χορευτών).

Διοργανώτρια του «2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σύγχρονού, Κλασσικού και Μοντέρνου Χορού» είναι η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Morgana», η οποία ιδρύθηκε με στόχους την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής και πνευματικής έκφρασης του ανθρώπου και την ανάδειξη χαρισματικών ταλέντων.

www.morgana.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δανάη Βαρβέρη
6946033253

Λεβογίαννη Βέρα
6978249237