•  

29ο διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής για όλους "ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ"

Tο 29ο διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής για όλους "ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" θα διεξαχθεί φέτος στο όμορφο νησί μας,την Κεφαλονιά, από 28/6-3/7/2017. Το Φεστιβάλ αποτελεί μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις αυτής της μορφής στην Ελλάδα και αναγνωρίζεται ως μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις Μαζικής Άθλησης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το "Kefalonia Gym Festival" είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις «Γυμναστικής Για Όλους» στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται κάθε χρόνο περί τα τέλη Ιουνίου στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχή τους, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην οποία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες ανδρών, γυναικών, παιδιών & ατόμων τρίτης ηλικίας, συμμετέχουν άτομα με ειδικές ανάγκες (ιδιαιτερότητες), πρώην αθλητές αγωνιστικών τμημάτων, πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές & Ολυμπιονίκες.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

H σελίδα της διοργάνωσης στο facebook

H σελίδα του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ στο facebook