•  

Τραμπολίνο: Τρίτη θέση για τη την Άννα Σταύρου στο Flower Cup του Aalsmeer της Ολλανδίας

Η παράδοση του Αστέρα Πεύκης στο Flower Cupτου Aalsmeerτης Ολλανδίας συνεχίστηκε για ακόμα μια χρονιά. Η συγκομιδή για την αποστολή του συλλόγου είναι μια τρίτη θέση με την Άννα Σταύρου και δύο τέταρτες θέσεις με την Αναστασία Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Μακρή.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης  η Άννα Σταύρου και η Αναστασία Παπαδημητρίου κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας Class II. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η Ειρήνη Λαγωνίκα παίρνοντας την 21η θέση ανάμεσα σε 62 αθλήτριες. Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών ο Αλέξανδρος Βασσάλος πήρε την 18η θέση.

Στην κατηγορία Class I αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μακρής που παίρνοντας την έβδομη θέση προκρίθηκε στον τελικό, όπου διεκδίκησε μέχρι το τέλος μια θέση στο βάθρο. Στην τελευταία κυριολεκτικά προσπάθεια έχασε την πρόκριση για τον τελικό ο Βαγγέλης Μακρής τερματίζοντας στην 11η θέση (την πρόκριση έπαιρναν οι δέκα πρώτοι).

Έχοντας καταλάβει την δεύτερη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση η Λίλα Κασάπογου ταξίδεψε στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο το βάθρο ωστόσο μια άτυχη στιγμή (πτώση κατά την εκτέλεση του ελεύθερου προγράμματος στα προκριματικά) δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στον τελικό και κατέλαβε την 30η θέση της συνολικής βαθμολογίας, 

Μαζί με τους αθλητές στην Ολλανδία βρέθηκε και η προπονήτρια Βαρβάρα Βοϊβόδα ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Δημήτρης Κασάπογλου.