•  

Εντυπωσιακή διεθνής διοργάνωση Τραμπολίνο από τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διεθνές μίτινγκ τραμπολίνο και ακροβατικού διαδρόμου στο γυμναστήριο της Θέρμης με τη συμμετοχή 135 αθλητών και αθλητριών.

Το παρόν έδωσαν οι εθνικές ομάδες της Πολωνίας, του Βελγίου, της Βρετανίας και του Ιράν μαζί με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες από τα περισσότερα σωματεία τραμπολίνο της χώρα μας.
«Με υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά με κίνητρο την αγάπη μας για τη γυμναστική, η οικογένεια του ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μια ακόμη χρονιά κατάφερε να τοποθετήσει ένα μικρό λιθαράκι στην ανάδειξη του αθλήματος με τη βοήθεια της Ε.Γ.Ο.» Δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος ΔέλΛιος, καταλήγοντας: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για πολλά σωματεία προκειμένου να αναδείξουμε τη γυμναστική στο επίπεδο που της αρμόζει»

Το σημαντικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η τιμητική παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού Κούλας Γιαννακίδου οι οποίοι βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Δέλλιο.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι παίρνοντας το μικρόφωνο κατά την έναρξη των αγώνων εξήραν τη προσφορά του ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη πρόοδο της ελληνικής Γυμναστικής. Επίσης κατά τη διάρκεια του μίτινγκ επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Σάκης Βασιλειάδης με τη Γενική Γραμματέα αθλητισμού Κούλα Γιαννακίδου και τον Υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη. O Υφυπουργός τόνισε τη σημαντική δουλειά που ο ίδιος βλέπει να πραγματοποιείται στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης στο οποίο την ίδια στιγμή άλλες ομοσπονδίες έχουν σχεδόν «παραδώσει τα όπλα». Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και η προηγούμενη ηγεσία της Γ.Γ.Α. υπό τον Πάνο Μπιτσαξή έτρεφε την ίδια εκτίμηση για το έργο και τις προσπάθειες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Δείτε τι δήλωσε στη κάμερα του gymnast.gr ο Υφυπουργός:
Γιάννης Ιωαννίδης - Δηλώσεις
Ο κος ΓιάννηςΙωαννίδης τόνισε επίσης την ανάγκη να δίδεται επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια στα σωματεία στα οποία φαίνεται ότι γίνεται σημαντική δουλειά και επανδρώνουν συστηματικά τις εθνικές ομάδες με αθλητικό δυναμικό. «Δεν είναι δίκαιο να αντιμετωπίζουμε ένα σωματείο που δημιουργεί και προσφέρει στον Ελληνικό Αθλητισμό και στην ομοσπονδία του, το ίδιο μέ λενα απαθές σωματείο, που αδρανεί και αδιαφορεί.  Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται από το κύτταρο του αθλητισμού που είναι το σωματείο.» τόνισε ο Υφυπουργός.
Δείτε σε βίντεο μια επίδειξη απο κορίτσια της Ρυθμικής κατά την τελετή έναρξης:
gymnast.gr