•  

Η αγαπημένη σας φωτογραφία σε ελαιογραφία, εντελώς δωρεάν

DSC 4021Μένουμε σπίτι θαυμάζοντας τις αγαπημένες μας φωτογραφίες σε πίνακα ζωγραφικής. Με αφορμή τα νέα δυσάρεστα μέτρα του περιορισμού μας στον χώρο κατοικίας μας λόγω του Κορονοϊού, αποφάσισα να προσφέρω εντελώς δωρεάν (όσο καιρό θα διαρκέσουν τα μέτρα) την ψηφιακή μετατροπή της αγαπημένης σας φωτογραφίας σας, σε μορφή oil paint (ελαιογραφία).

Η ανάλυση της φωτογραφίας χρειάζεται να είναι τουλάχιστον 3000Χ2000 pixels προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό όπως στο δείγμα παρακάτω ώστε να μπορεί να εκτυπωθεί σε ότι χαρτί επιθυμείτε (φωτογραφικό - καμβάς).  Mπορείτε να επιλέξετε μια από τις 4 παρακάτω μορφές oil paint. 

DSC 3427

DSC 3427 3

DSC 3427 1

DSC 3427 5

DSC 3427 4

Στείλτε την φωτογραφία από το αρχείο σας μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, την αγωνιστική  σας κατηγορία και το όνομα του σωματείου σας, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο e-mail θα διευκρινίζετε σε ποιο από τα παραπάνω τέσσερα είδη ελαιογραφίας θέλετε να μετατραπεί η φωτογραφία σας.

Αντιλαμβανόμενος την δυσκολία που βιώνει όλος ο κόσμος της γυμναστικής και όχι μόνον, χρειάζεται ο καθένας από εμάς να σκύψει πάνω στις ανάγκες του άλλου (έστω από απόσταση) έχοντας κατά νου πως αν όλοι σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων θα βγούμε νικητές από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση. Η γυμναστική, μάς έχει εφοδιάσει όλους με την ικανότητα να αγωνιζόμαστε και εκτός γυμναστηρίου. Και είναι ευκαιρία να το αποδείξουμε! 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αντώνης Κεραμιδάς


  • Αντώνης Κεραμιδάς
  • O Αντώνης Κεραμιδάς είναι φωτογράφος χορού και γυμναστικής, πρώην αθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής Ενόργανης Γυμναστικής ανδρών, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Αρθρογραφεί και σχολιάζει πάνω σε θέματα που άπτονται της εξέλιξης της Γυμναστικής σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο.

adonis dance art banner