•  

6ο τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής "ARMONIA CUP" (φωτογραφίες)

Το 6ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής "ARMONIA CUP" 2019, πέρασε στην ιστορία, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου στη φιλόξενη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές (και σύμφωνα με τη γνώμη του κόσμου) ανταποκρίθηκαν υποδειγματικά στις απαιτήσεις που έχει ένας τέτοιος αγώνας σε οργανωτικό επίπεδο προκειμένου να δώσουν στο άθλημα της ρυθμικής την αίγλη που του αρμόζει. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά κύλησε δίχως προβλήματα και καθυστερήσεις ενώ οι εθελοντές με χαρακτηριστική ευγένεια και δίχως άγχος εξυπηρετούσαν τους επισκέπτες του όταν χρειαζόταν. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από τη κερκίδα όμορφο θέαμα, από ένα άθλημα του οποίου οι απαιτήσεις για αγωνιστικές επιδόσεις είναι πολύ μεγάλες και που μόνον οι πρωταγωνιστές του (αθλήτριες, προπονήτριες, γονείς) γνωρίζουν της δυσκολίες του.Tα προγράμματά τους παρουσίασαν οι εθνικές ομάδες του ανσάμπλ των νεανίδων και των γυναικών ξεσηκώνοντας τον κόσμο από τις κερκίδες

Παράδειγμα προς μίμιση λοιπόν οι άνθρωποι της Αρμονίας οι οποίοι με αφετηρία την αγάπη τους για τη γυμναστική συνέβαλαν με τον τρόπο τους έτσι ώστε οι περσσότεροι να φύγουν χαρούμενοι απο αυτό το κλειστό γήπεδο, αλλά και σίγουρα και πιο σοφοί, ο καθένας γα τον δικό του λόγο. Με βάση τη συνολική εικόνα, και τη στάση των διοργανωτών σε επίπεδο γυμναστικού πολιτισμού και ευπρέπειας, είναι σίγουρο πως, του χρόνου το τουρνουά θα δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα αυτήν τη προσπάθεια. Και φυσικά του χρόνου το gymnast.gr θα ειναι πάλι εκεί να την αναδείξει με τον τρόπο που γνωρίζει! 

Αντώνης Κεραμιδάς

Φωτογραφίες: Adonis Keramidas

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες στο σχετικό album το οποίο θα εμπλουτίζεται με νέες

adonis dance art banner