•  

ModartS, η νέα πρόταση στον χώρο της τέχνης και του χορού

Ένας καταπληκτικός χώρος, μια νέα σχολή χορού και δημιουργικής άσκησης σε πολλά επίπεδα «γεννήθηκε» σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στη Νέα Κρήνη δίπλα από τη θάλασσα και την ομορφιά της φύσης.

Η ModartS αποτελεί έναν χώρο τέχνης, μια νέα σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος, που εξειδικεύεται στο σύγχρονο. ακροβατικό και εναέριο χορό. Φτιάχτηκε με πολύ μεράκι από τους δημιουργούς της, το Μιχάλη και τη Στέλλα, και είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς μιας και η σχολή είναι πράγματι "χειροποίητη". Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ζωντάνεψε και ένα όνειρο πήρε σάρκα και οστά. Ο Μιχάλης μετά από 26 χρόνια επιτυχημένου πρωταθλητισμού και με πολλές διακρίσεις όπως Χρυσό Πανευρωπαικό στο έδαφος και Αργυρό στο άλμα είναι σε θέση να προσφέρει στους μαθητές του την εμπειρία του και να τους ωθήσει να ξεπεράσουν τα όρια της καθημερινότητας και του κεκτημένου. Η ιδιότητά του ως πρώην αθλητής, δάσκαλος αλλά και performer ακροβάτης του δίνει τη δυνατότητα να πλαισιώσει τον αθλητισμό με τέχνη.

Η ιδιότητα της Στέλλας ως χορογράφος, δασκάλα αλλά και performer μετρά πολυετή εμπειρία στο χώρο αλλά και ιδιαίτερη αφοσίωση στις σπουδές της , αφού είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με παγκοσμίου φήμης δασκάλους στην Ευρώπη και είναι πιστοποιημένη δασκάλα της Imperial Society of Teachers Dancing με διπλώματα όπως Diploma in Dance Instruction, Diploma in Dance Education, Advanced 2 και φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της με το Licentiate. Μότο της, η μάθηση δε σταματά ποτέ και φιλοσοφία της η συνένωση αθλητισμού και τέχνης, αλλα και η προσέγγιση των μαθητών μέσα από τα δικά τους μάτια. Δείτε και ακούστε τι είπαν στη κάμερα του gymnast.gr: