•  

Το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού» αποτελεί ευκαιρία για διεθνή καριέρα

Να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε δύο πολύ σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς θα έχουν οι κορυφαίες χορευτές και χορεύτριες που θα αναδειχθούν από το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν σημαντικές συνεργασίες με το « International Ballet & Contemporary Dance Competition Domenico Modugno», στην Ιταλία και το «Young Stars Ballet Competition», στη Ρουμανία και όσοι συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους ως εκπρόσωποι της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Οι συμμετοχές για το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού» έχουν ολοκληρωθεί και στη διοργάνωση θα πάρουν περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Θα υπάρχουν συμμετοχές και από την Κύπρο. «Το επίπεδο του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα με αποτέλεσμα πολύ σύντομα οι χορευτές μας να μπορούν να διεκδικήσουν διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Σίγουρα σε αυτό συμβάλλουν και οι χαρισματικοί χορογράφοι που συνοδεύουν τους νέους καλλιτέχνες. Η ημέρα του Πρωταθλήματος είναι σημαντική διότι θα συγκεντρωθούν μαζί, σχολές χορού απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου. Ο χορός αποτελεί πάντα τον πιο ευγενικό συναγωνισμό και προωθεί την ψυχοσωματική ισορροπία των νέων», δήλωσε η Ramona Palade, μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος.

Μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η νέα σειρά γυναικείων ρολογιών “Undine” της Vostok – Europe, η οποία είναι αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που είναι δυναμική διατηρώντας ταυτόχρονα τη ρομαντική της πλευρά. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός του ρομαντισμού και της δυναμικότητας φέρνει το ρολόι “ Undine” τόσο κοντά στο χορό. www.v-watches.com/index.php/el/newsgr/305-undine-by-vostok-europe-gr
Χορηγοί επάθλων είναι επίσης οι εταιρίες με είδη χορού, www.e-dancedreams.gr
και το εργαστήρι ειδών ρυθμικής https://www.kapola.gr/el/content/4-about-us

ερισσότερες πληροφορίες www.morgana.gr

morganaxorigoi

Συμπληρώστε να λαμβάνετε News letter