•  

Κυνηγώντας τη πρόκριση η Μαγγοπούλου στη Μόσχα

Για τη Μόσχα "πέταξαν" σήμερα το πρωί η προπονήτρια της Ρυθμικής Έφη Μπλέκα με την αθλήτριά της Ιωάννα Μαγγοπούλου προκειμένου να δικεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας που θα γίνουν το καλοκαίρι στο στο Μπουένος Άιρες.

Η αθλήτρια του Αρίωνα Πανοράματος θα αγωνιστεί στη Ρωσσική πρωτεύσουσα τη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου εκτελώτας και στα 4 όργανα .

"Η προκριση στους ολυμπιακους αγωνες νεοτητας ειναι για μας ενας μεγαλος στοχος. Η Ιωαννα εχει δουλεψει πολυ σκληρα ολο αυτο το διαστημα και είναι ετοιμη να διεκδικήσει την προκριση της στους αγωνες αυτους. Πιστευω στην Ιωαννα και νιώθω αισιοδοξη οτι θα καταφερει να παρει το εισιτηριο για τους Ολυμπιακους αγωνες νεων γιατι ειναι μια λαμπερη και ταλαντουχα αθλητρια."  Δήλωσε η Έφη Μπλέκα αναχωρώντας από το αεροδρόμιο ενώ η Ιωάννα Μαγγοπούλου ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στους αγώνες αυτούς και στόχος μου είναι να προκριθώ στους ολυμπιακούς αγώνες νέων που θα γίνουν στο Μπουένος Άιρες. Όπως κάθε αθλητής έτσι και γω ονειρεύομαι να πάρω μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση γι αυτό έχω προετοιμαστει με τον καλύτερο τρόπο και είμαι έτοιμη να παλέψω για την πρόκρισή μου".

Το gymnast.gr εύχεται, η επιστροφή των κοριτσιών από τη Μόσχα να συνοδεύεται από τη χαρά της πρόκρισης!

Επιμέλεια: Eva Healing


  • Εύα Καραχάλιου
  • Η Eva K.Helling - Εύα Καραχάλιου είναι πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας του Ανσάμπλ Νεανίδων. Έχει τελειώσει Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία, και κατέχει Δίπλωμα Προπονητικής στη Ρυθμική Γυμναστική από την ΓΓΑ. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως προπονήτρια, και αντλεί οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βρει πάνω στο άθλημα της. Έχει δουλέψει ως αρθρογράφος σε αρκετές γνωστές σελίδες και συνεργάζεται με το gymnast.gr από τον Ιούνιο του 2017.

adonis dance art banner