•  

Τα Special Olympics Hellas δίνουν το ιδιαίτερο στίγμα τους στο «Step to the Art-Cosmogym”

Αντίστροφα μετρούν οι πρωταγωνιστές του “Step to the Art-Cosmogym”, για το κορυφαίο Γκαλά γυμναστικής στη χώρα μας, που ανοίγει τις πύλες του το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Ολα είναι έτοιμα για τους 620 αθλητές-τριες από 27 ομάδες-τις κορυφαίες που αναδείθηκαν από το Cosmogym contest του καλοκαιριού- με στοίχημα να καθηλώσουν τους χιλιάδες θεατές. Γυμναστική, χορός, μουσική, φώτα, σκηνοθετικά εφέ, έμπνευση και ιστορίες σε μια ανάμειξη που όμοιά της δεν έχει ξαναϋπάρξει! Το «παρών» στο υπερθέαμα θα δώσουν τόσο η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής Μορφούλα Ντώνα με την ομάδα της, όσο και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ενόργανη, Αργυρώ Αφράτη σε ρόλο guest star, ενώ στις κερκίδες θα βρεθούν και ολυμπιονίκες της ρυθμικής! Οι προβολείς θα πέσουν και στα παιδιά των Special Olympics Hellas που στην τελετή έναρξης θα παρουσιάσουν τις δικές τους ιδέες, δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα τους στη διοργάνωση.

Η διευθύντρια των Special Olympics Hellas Αρτεμις Βασιλικοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Mε την ευκαιρία του “Step to the Art-Cosmogym” τα Special Olympics Hellas θέλουν να ευχαριστήσουν, για μια ακόμη φορά, την Οργανωτική Επιτροπή και τον κ. Συμεών Σκουτέρη προσωπικά για την διαχρονική αγάπη τους στους Αθλητές μας και για την πολύτιμη στήριξή τους στο κίνημά μας. Με χαρά θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες όλων των αθλητών που ερχόμενοι από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή της γυμναστικής αλλά και των αθλητριών των Special Olympics από το Προπονητικό Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης.Οι αθλήτριες μας προπονούνται συστηματικά όλο το χρόνο υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Σοφίας Βουκάντση. Η συμμετοχή τους και φέτος στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για το δικαίωμα ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό».

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον πανελλήνιο σύλλογο προστασίας, ενημέρωσης και βοήθειας καρδιοπαθών παιδιών, "Η καρδιά του παιδιού". Η Πρόεδρος και ιδρύτρια του Συλλόγου, Αθηνά Βαρέλα- Κολτσιδοπούλου τόνισε: «Είμαστε ευγνώμονες γιατί δίνεται η ευκαιρία διάδοσης του έργου μας σε χιλιάδες κόσμου και είναι τιμή για εμάς, ένα τέτοιο υπερθέαμα, να αφιερώνεται στο Σύλλογό μας. Οι θεατές, αλλά και η οικογένεια του αθλητισμού μαθαίνει για εμάς, για την 35χρονη πορεία μας και τους στόχους μας, ενώ και πολλά μέλη μας, αλλά κι εγώ προσωπικά, θα παροακολουθήσουμε τις παραστάσεις. Ευχαριστώ θερμά τον διοργανωτή κ. Σκουτέρη και εύχομαι από καρδιάς η διοργάνωσωση να συνεχιστεί και να καθιερωθεί.»

Κρατήσεις προσκλήσεων στο: https://goo.gl/PJbW6w


Γραφείο Τύπου: Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, κιν. 6937009516

Official link: http://steptotheart.cosmogym.gr/
Facebook: @steptotheart.cosmogym.gr
Twitter: @cosmogym_gr
#steptotheart #cosmogym
Χορηγοί επικοινωνίας www.gazzetta.gr/, “SportDay”, www.gymnast.gr