•  

Ολυμπιονίκες ρυθμικής: "Πρωτοποριακό θέαμα, αίγλη και πρόκληση το Step to the Art-Cosmogym"

cosmogymnewΈνα υπερθέαμα, δύο μοναδικές παραστάσεις, θα απολαύσουν το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου, οι θεατές του "Step to the Art-Cosmogym" στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος".

'Ενας πρωτοποριακός συνδυασμός γυμναστικής, χορού, μουσικής, σκηνοθεσίας, φωτισμών, μέσα από μικρές ανατρεπτικές ιστορίες, θα σκορπίσει λάμψη, για μια ακόμη χρονιά στη διοργάνωση, ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχυ. Τα πρώτα βήματα στον μαγικό κόσμο του event, είχαν ήδη γίνει την περασμένη χρονιά, όπου ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες συμμετείχαν χαρίζοντας ιδιαίτερη αίγλη στη διοργάνωση. Φέτος, χαλαρώνοντας, θα βρεθούν στις κερκίδες, εμψυχώνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες των 27 ομάδων, που διεκδικούν το καλύτερο, την ανάδειξη του ταλέντου τους και το χειροκρότημα του κόσμου. Ωστόσο οι αναμνήσεις έντονες και η εμπειρία αξέχαστη! Οι ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, 'Αννυ Πανταζή, αλλά και η Ζωή Κοντογιάννη της σπουδαίας ομάδας του ensemble που εντυπωσίασε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ξεδιπλώνουν τις αναμνήσεις τους και μιλούν ενθουσιασμένες για τη διοργάνωση:

pantazi

H Κλέλια Πανταζή θυμάται: "Ηταν μια εξαιρετική εμπειρία, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή μεγάλη, τόσο από πλευράς αθλητών, αλλά και κόσμου. 'Ενιωσα πολύ συγκινημένη γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να συνυπάρξουμε με τους αθλητές των Special Olympics Hellas, και παρουσιάσαμε κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το challenge είναι μεγάλο γιατί οι χορογαφίες δεν περιορίζονται μόνο σε ένα πρόγραμμα ρυθμικής, αλλά συνδυάζονται με όλα τα είδη της γενικής γυμναστικής, με ιδιαίτερους φωτισμούς, κοστούμια, μουσική και... πολύ φαντασία. Πολύ ενδιαφέρουσες και οι ιδέες, το concept των προγραμμάτων, αλλά και η πρόκληση για προπονητές και προπονήτριες να παρουσιάσουν κάτι ανατρεπτικό." Η Εύα Χριστοδούλου αναπολεί: "Είναι κάτι μοναδικό για τη χώρα μας στο χώρο της γενικής γυμναστικής-κάτι πολύ ωραίο γιατί δίνει τη δυνατότητα σε συλλόγους, σωματεία, γυμναστήρια και αθλήτριες να έχουν μια "εξτρά" δοκιμασία στις αρχές τις περιόδου. Πρόκειται για μια διοργάνωση με αίγλη και ποιότητα, ένα show όπου αναδεικνύεται το καλύτερο επίπεδο της ελληνικής γυμναστικής. Ο θεατής χαίρεται γιατί πρόκειται για ένα γεγονός χαράς-κάτι που ένιωσα κι εγώ ερχόμενη κοντά με νεαρές αθλήτριες απ΄όλη την Ελλάδα. Το event ενώνει το χώρο της γυμναστικής και νιώθουμε όλοι μαζί, παλιές ολυμπιονίκες και το νέο αίμα μια οικογένεια, δείχνοντας πράγματα εντυπωσιακά και πρωτοποριακά"

eva

Η 'Αννυ Πανταζή νοσταλγεί: Οι αναμνήσεις μου είναι εξαιρετικές, καθώς πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση, όπου οι κορυφαίες ομάδες του "Cosmogym contest" παρουσιάζουν στο κοινό πρωτότυπες χορογραφίες. Είναι κάτι που προσελκύει πολύ τους θεατές οι οποίοι θα απολαύσουν κάτι που μόνο σ΄αυτό το event μπορούν. Με μεγάλη χαρά έμαθα ότι στα διαλείμματα μεταξύ των προγραμμάτων, νεαρά κορίτσια, μελλοντικές πρωταθλήτριες συλλόγων θα κάνουν τη δική τους "επίδειξη". Νωπές ακόμη οι περσινές στιγμές όπου θυμάμαι με τι χαρά και ενθουσιασμό χορογραφήσαμε πρόγραμμα μαζί με τα Special Olympics Hellas με αντικείμενο τον ολυμπιακό "κύκλο" 2016-2020. Και φέτος θα είμαστε με την αδελφή μου Κλέλια να απολαύσουμε το θέαμα." Και η Ζωή Κοντογιάννη συμπληρώνει: "Ο κ. Σκουτέρης (σ.σ. πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής), διοργανώνει αυτό το εκπληκτικό Γκαλά γυμναστικής και η προσπάθειά του συγκινεί, όλες εμάς που λατρεύουμε τη γυμναστική. Με συγκίνησε πολύ που έλαβα μέρος πέρυσι και πήρα μεγάλη χαρά, τόσο συνυπάρχοντας με τα παιδιά των Special Olympics Hellas όσο και με τις σπουδαίες ολυμπιονίκες που θαυμάζω. Είναι μια προσπάθεια άξια συγχαρητηρίων και μια ευκαιρία για την ελληνική γυμναστική να βγει από το καθαρά αγωνιστικά πλαίσιο που την έχουμε συνηθίσει. Είναι μια γιορτή και δυνατότητα για εμάς να παρουσιάσουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς το άγχος της βαθμολογίας."

Κρατήσεις προσκλήσεων στο: https://goo.gl/PJbW6w


Γραφείο Τύπου: Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, κιν. 6937009516

Official link: http://steptotheart.cosmogym.gr/
Facebook: @steptotheart.cosmogym.gr
Twitter: @cosmogym_gr
#steptotheart #cosmogym
Χορηγοί επικοινωνίας www.gazzetta.gr/, “SportDay”, www.gymnast.gr