•  

"Τι άλλο θέλετε κύριε Πρόεδρε"; Μια "ρυθμική" πραγματικότητα

Ρυθμική γυμναστικήΣας εμπιστευτήκαμε το παιδί μας που υπεραγαπάμε, σε τρυφερή ηλικία, για να το προπονήσετε στο άθλημα που το ίδιο διάλεξε. Ακολουθήσαμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια τις αποφάσεις σας επειδή εσείς "ξέρετε".

Πληρώσαμε ανελλιπώς τη συνδρομή μας και ότι άλλο μας ζητήσατε. Βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου σας. Καθαρίσαμε τις τουαλέτες των χώρων προπόνησης. Συναρμολογήσαμε-αποσυναρμολογήσαμε-μεταφέραμε-πλύναμε-επισκευάσαμε όλα τα υλικά που χρησιμοποιείτε. Καθαρίσαμε τις κερκίδες των σταδίων που κάνατε τις γιορτές σας και διακοσμήσαμε τους αγωνιστικούς χώρους που φωτογραφηθήκατε με τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων. Σας παρείχαμε μόνιμα γραμματειακή υποστήριξη μέχρι και στην προεκλογική σας εκστρατεία. Αναλάβαμε τη διαχείριση των ιστοσελίδων σας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσφέραμε την καλλιτεχνική επιμέλεια σε όλες τις εκδηλώσεις σας. Δημιουργήσαμε το 90% του έντυπου υλικού που χρησιμοποιείτε. Κατασκευάσαμε ότι χρειαστήκατε για τις ακαδημίες σας. Υποστηρίξαμε τυφλά όλες τις ιδέες σας και εργαστήκαμε σκληρά για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία.

Και φυσικά όλα αυτά κι άλλα τόσα, αφιλοκερδώς!

Και τώρα που κρίναμε ότι έφτασε ο καιρός να αποχωρήσουμε ολοκληρώνοντας τη συνεργασία μας μαζί σας, να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα κάνατε και να συνεχίσουμε κάπου αλλού, προσπαθείτε να φέρετε εμπόδια στην αθλητική καριέρα του παιδιού μας παρακρατώντας το δικαίωμα της ελεύθερης μεταγραφής του.

Καυχιέστε ότι βοηθήσατε έναν αθλητή να εξελιχτεί και ότι κάνατε πάρα πολλά γι αυτόν. Μα, αυτός δεν είναι ο σκοπός ενός αθλητικού σωματείου; να αναπτύξει τον αθλητισμό και να συμβάλει στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, να διαπαιδαγωγήσει μέσω του αθλητισμού τη νεολαία και να προάγει τα ιδανικά της καλλιέργειας του πνεύματος, του εξευγενισμού της ψυχής και σύσφιξης των ανθρωπίνων σχέσεων; Ποιες είναι οι ψυχικές και ηθικές απολαβές που θα αποκομίσετε αναγκάζοντας κάποιον να κάνει κάτι παρά τη θέλησή του; Βάσει ποιας ηθικής θέλετε να υποχρεώσετε το παιδί μας να προπονείται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας όταν τo ίδιο δε θέλει;

Επειδή η επιμονή σας να εμποδίσετε αυτή την αποχώρηση δε συνάδει με τα ιδανικά που πρεσβεύετε, σας ρωτάμε ευθέως λοιπόν:

Τι άλλο θέλετε κύριε Πρόεδρε;
του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου που γυμνάζεται το παιδί μας

Πηγή: http://clevernewsjnn.blogspot.gr/