•  

«Μπράβο Ελένη!»

«Συγχαρητήρια Ελένη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Wroclaw!

Ανάμεσα στις μικρότερες αθλήτριες του αγώνα, μόλις 17 χρονών, με μόνο 3-4 ώρες προπόνηση την ημέρα, όχι σε κάποιο ξεχωριστό ή εξειδικευμένο χώρο, αλλά στο νοικιασμένο γυμναστήριο του συλλόγου σου, σε ένα παλιό ταπί 30 ετών, με οικονομική και ηθική υποστήριξη μόνο από την οικογένεια σου και τον σύλλογο σου, και με την ελαχιστότατη υποστήριξη από την χώρα σου. Και όμως, έχεις την θέληση και την δύναμη και την ικανότητα σε αυτήν την ηλικία, να πας σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και να αντιμετωπίσεις Ολυμπιονίκες, διάσημα ονόματα από διάσημες χώρες σε αυτό το άθλημα, με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, και να κατακτήσεις την 10η θέση ανάμεσα τους! Αλλά περίμενε... Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα... Έχεις επίσης να αντιμετωπίσεις τους συχνούς αρνητικούς τίτλους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας στην χώρα σου!!

Το εγχειρίδιο της δημοσιογραφίας λέει: «Ο τίτλος είναι το αρχικό κείμενο που βλέπει ο χρήστης σχετικά με τo θέμα. Ο στόχος του τίτλου είναι να δώσει στον αναγνώστη μια περίληψη της ιστορίας και να τον προσελκύσει για να διαβάσει την υπόλοιπη».

Οπότε ποια είναι το νόημα της υπόθεσης εδώ;

Πρώτο: «Η Ελληνίδα αθλήτρια πήγε στους αγώνες και έχασε», όπως μας προτείνει ο δημοσιογράφος της Ομοσπονδιακής Ιστοσελίδας (πόσο υποστηρικτικό!),

ή

Δεύτερο: «Η Ελληνίδα αθλήτρια, παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης, χάραξε τον δικό της δρόμο στους αγώνες και τοποθετήθηκε ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες του αθλήματος»;

Αφήστε τον αναγνώστη να αποφασίσει....

Εγώ λέω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΗ!!!

John, Πατέρας με γνώσεις...»

Πηγή κειμένου: https://web.facebook.com/notes/john-mary/well-done-eleni/1667040919992855/


Μετάφραση στα Ελληνικά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εύα Καραχάλιου είναι πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας του Ανσάμπλ Νεανίδων. Έχει τελειώσει Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία, και κατέχει Δίπλωμα Προπονητικής στη Ρυθμική Γυμναστική από την ΕΓΟ. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως προπονήτρια, και αντλεί οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βρει πάνω στο άθλημα της.