•  

Δυναμικά ξεκίνησε χτες το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

Δυναμικά ξεκίνησε χτες το 29ο Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο νησί της Κεφαλονιάς. Με αφετηρία την πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, παιδικές και νεανικές φωνές πλημμύρισαν το Λιθόστρωτο σε μια παρέλαση μέχρι την κεντρική πλατεία Βαλλιάνου.

Οι χορευτικές φιγούρες και το κέφι των συμμετεχόντων έδωσαν μια άλλη νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όσους παρευρέθηκαν.

Στη συνέχεια, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε για την επίσημη τελετή έναρξης του φεστιβάλ στην κεντρική πλατεία της πόλης, τα τμήματα του Α.Γ.Σ. Επτανήσων ανέλαβαν να μας βάλουν στο κλίμα και να μας μεταφέρουν ένα μικρό δείγμα από όσα θα παρακολουθήσουμε το επόμενο τριήμερο.
Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κυρίες Ευαγγελία Στραβάκου, Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Χριστιάνα Μπασιαρδή, ενώ την παρουσίαση έκανε η κα Ελένη Δαρδαμάνη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης.

Σήμερα, στις 20.00 η διοργάνωση συνεχίζεται στο Ληξούρι, στην κεντρική πλατεία, όπου στην πρώτη παρουσίαση των ομάδων θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερες από 25 χορογραφίες από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Κεφαλονιάς. Συνδιοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφ/νίας και ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://kefalonia-gymfestival.gr .