•  

Στην Ισπανία η Ψύκου για τα τελικά του Ισπανικού πρωταθλήματος Ρυθμικής

Μορφούλα ΝτώναΜετά από πρόσκληση στις αθλήτριες της Μορφούλας Ντώνα, Ευαγγελίας Ντρίκου και Μιράντας Ψύκου για να συμμετάσχουν για πρώτη φορά ξένες αθλήτριες στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, το ταξίδι ξανα-ξεκίνησε.

Η τελευταία εβδομάδα του Μαίου έφερε την Μιράντα στην πρώτη θέση των προκριματικών αγώνων που διεξήχθησαν στο Valladolid (στο ίδιο γήπεδο που θα διεξαχθούν του χρόνου. και οι πανευρωπαϊκοί αγώνες της Ρυθμικής Γυμναστικής) με τη υψηλότερη μάλιστα και με διαφορά βαθμολογία των αγώνων (δυστυχώς η Ευαγγελία Ντρίκου δεν αγωνίστηκε εξ αιτίας ενός τραυματισμού).

Οι αγώνες συνεχίζονται με την συμμετοχή της αθλήτριας της Μορφούλας Ντώνα στους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν αυτή την Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στο κατάμεστο γήπεδο του Logrono.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μία ακόμη επιτυχία της προπονήτριας και των αθλητριών της σε συνέχεια των πολλών διεθνών επιτυχιών που μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια με υψηλότερες την κατάκτηση της 4ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κιέβου της Ουκρανίας το 2013 στον τελικό της κορδέλας και την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό του ίδιου αγώνα με την τότε αθλήτριά της τη Βάρβαρα Φίλιου.  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα τελικά!

Η Μιράντα Ψύκου σε φωτογραφία του Μαίου από απονομή στα προκριματικά των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος