•  

Καλοκαιρινή συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής (Summer Camp) "Μορφούλα Ντώνα"

Πρόσκληση για συμμετοχή σε καλοκαιρινή γυμναστική συνάντηση (camp) από τις 10 μέχρι τις 30 Ιουλίου  2017 απευθύνει η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής «Μορφούλα Ντώνα». To εξαιρετικό προπονητήριο της Ακαδημίας είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλήτριες που επιθυμούν να αλλάξουν παραστάσεις, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους υπό την καθοδήγηση της Μορφούλας και του υπολοιπου προπονητικού δυναμικού.

Tα παιδιά καλούνται να βιώσουν τη Ρυθμική Γυμναστική παράλληλα με ένα πλήθος δραστηριοτήτων υπό την μέριμνα ειδικών επιστημόνων του χώρου όπως, φυσική Κατάσταση, Μπαλέτο, θεατρική έκφραση και φυσικά κολύμπι σε μια υπέροχη πισίνα των εγκαταστάσεων. Δίπλα στα παιδιά θα βρίσκεσαι και ειδική ψυχολόγος που είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε προβληματισμό των παιδιών αλλά να κουβεντιάσει με τους προπονητές τους. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ελαφρύ φαγητό στις εγκαταστάσεις του χώρου ενώ προβλέπεται και ειδική ημερίδα (σε ημερομηνία που θα ανακοιωθεί σύντομα) για τους γονείς, σχετικά με την προπόνηση των παιδιών τους. Το συγκεκριμένο Summer Camp είναι μια σημαντική ιδιωτική πρωτοβουλία και συνέχεια της όλης προσπαθειας της Ακαδημίας που δείχνει τον δρόμο προς μια ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος, εναρμονισμένη στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε τηλεφωνώντας στο τηλέφωνο: 6944 301900 και μέσω της σελίδας στο facebook: www.facebook.com/rgacademymorfoula. Χορηγός επικοινωνίας του της καλοκαιρινής συνάντησης είναι το gymnast.gr

 Δείτε το σύντομο promo video: