•  

Μορφούλα Ντώνα, "Δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές για την επιτυχία" - Συνέντευξη

Μορφούλα Ντώνα, ρυθμική γυμναστικήΜια, δια ζώσης «αυτοψία» πραγματοποιήθηκε από το gymnast.gr στην Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής, «Μορφούλα Ντώνα» με αφορμή τις εικόνες που εμφανίζονταν στο διαδίκτυο και που έδειχναν ένα γυμναστήριο «διαφορετικό» απ΄ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική γυμναστική πραγματικότητα.

Και η αλήθεια είναι ότι οι εικόνες αυτές, αδικούσαν την "πραγματικότητα" αυτού του χώρου, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα πάντα προσεγμένα και προσαρμοσμένα σε μια νέα εποχή που αναζητά πλέον τη ποιότητα. Η προσεκτική επιμέλεια καταμερισμού του τεράστιου χώρου, ο εξαιρετικός φωτισμός, οι κάμερες καταγραφής όλης της προπόνησης, το τεράστιο video wall που ανατροφοδοτούσε συνεχώς αθλήτριες και προπονήτριες, τα υποδειγματικά αποδυτήρια, ο αποθεραπευτικός εξοπλισμός, η καθαριότητα και τα προσεγμένα γραφεία διοίκησης, μαρτυρούσαν ότι τα πάντα γίνονται με γνώμονα την αναβάθμιση της ρυθμικής γυμναστικής και τη στήριξη των παιδιών που γυμνάζονται, σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά όλα αυτά δρουν συμπληρωματικα με την τέχνη της προπονητικής, η οποία διδάσκεται από την αξιόλογη πρώην αθλήτρια και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής Μορφούλα Ντώνα (και του βοηθητικού προπονητικού της δυναμικού) της οποίας οι αθλήτριες φαίνεται να ακολουθούν τα χνάρια, αφού σε κάθε αγώνα οι νεάνιδές της πρωταγωνιστούν εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η Μορφούλα μίλησε στη κάμερα προσπαθώντας να αναδείξει τη ποιότητα της δουλειάς της, και του χώρου, μέσα στον οποίο περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 


 Φωτογραφίες από την ακαδημία: