•  

Δυο Αργυρά η Ψύκου, άτυχη η Κελαϊδίτη στο Miss "Valentine 2017"

Ψύκου ρυθμική γυμναστικήΆτυχη φάνηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας Ελένη Κελαϊδίτη η οποία έχασε την τέταρτη θέση στα τελικά οργάνων στη κορδέλα για μόλις 0,050 βαθμούς στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «Miss Valentine 2017».

Στα υπόλοιπα όργανα των τελικών όργανα βρέθηκε στη 5η θέση στο στεφάνι με 15,250 βαθμούς και στην 7η θέση στις κορύνες με 13,700 βαθμούς.

Όσον αφορά τις νεάνιδες. Μόνον εντυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια των νεαρών κοριτσιών στο φημισμένο διεθνές τουρνουά. Τα δυο ασημένια μετάλλια στη Μπάλα (14.400) και τη κορδέλα (14.000) από τη Ψύκου Μιράντα και οι τρεις τέταρτες θέσεις από τη Ντρίκου Ευαγγελία στη Μπάλα (όπου έχασε τη τρίτη θέση για 0.100 β), Στεφάνι και Κορύνες (όπου έχασε τη τρίτη θέση για 0.150 β)  είναι ενδεικτικό του κλίματος της γενικότερης εμφάνισης των νέων αυτών παιδιών που έβαλαν τα θεμέλια για μια «νέα Ρυθμική Γυμναστική» στην Ελλάδα που δείχνει να αντιμετωπίζει πλέον τη «Διεθνή ρυθμική» στα «ίσια» και ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις (με ότι σημαίνει αυτό) του αθλήματος.

Οι συνθέσεις, το επίπεδο των προγραμμάτων σε συνδυασμό με την αξιοσημείωτη αγωνιστική «προσωπικότητα» ήταν αρκετά ώστε να χαρακτηριστούν τα νεαρά κορίτσια μας ως τα «High Liht” του αγώνα.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν σταματώ να κλαίω από χαρά» δήλωσε η Μορφούλα Ντώνα αμέσως μετά τον τέλος της προσπάθειας των κοριτσιών της και συνεχιζει:

«Άκουσα από τις κριτές των αγώνων τα καλύτερα για τη δουλειά μας, για την εμφάνιση μας χαρακτηρίζοντας τις κοπέλες μου «λαμπερά διαμάντια». Τι άλλο θέλει ακούσει μια προπονήτρια της οποίας οι αθλήτριες βρίσκονται στο κατώφλι μιας μακράς πορείας σε ένα άθλημα το όποιο είναι η ίδια η ζωή της; Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτισια που αγωνίστηκαν σε αυτό το πολύ οργανωμένο τουρνουά. Από τη πλευρά μας υποσχόμαστε να είμαστε σε κάθε αγώνα αυτό που προσπαθούμε καθημερινά στη προπόνηση. Ο αληθινός εαυτός μας»