•  

"Miss Valentine": Στα τελικά η Κελαϊδίτη, ικανοποίησαν οι νεάνιδές μας

kelaiiti-Miss-ValentineΙκανοποίησε η πρώτη μέρα εμφάνισης της Ελληνικής αποστολής στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Miss Valentine”, στο Ταρτού της Εσθονίας.

Η Ελένη Κελαϊδίτη εκτελώντας ένα όμορφο πρόγραμμα και συγκεντρώνοντας 15,650 βαθμούς κατάφερε και πλασαρίστηκε 6η κερδίζοντας το πολύτιμο εισιστήριο για τα τελικά των οργάνων, ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερη εμφάνιση ενώ οι ατυχίες της στην εκτέλεση στο πρόγραμμα με τη μπάλα, την περιόρισαν στη 12η θέση με 13.300 βαθμούς. Στους αγώνες εξέπληξαν ευχάριστα και οι άλλες τρεις νεάνιδες της «παρέας», η Ντρίκου Ευαγγελία, η Ψύκου Μιράντα του ΕΘΝΙΚΟΥ -  ΟΦΠΦ (οι οποίες μετά την πρώτη μέρα των αγώνων βρίσκονται στη 3η θέση και 5η θέση αντίστοιχα στη κατάταξη του σύνθετου ατομικού),  ενώ η Δέσποινα Τούση του ΓΟΠΦ – Η ΑΡΜΟΝΙΑ βρίσκεται στην 24η θέση.

Miss-Valentine ρυθμική

"Ήταν για εμάς η πρώτη εμφάνιση της χρόνια με τον καινούριο κώδικα βαθμολόγησης και καινούρια προγράμματα. Μετά από την πρώτη μέρα του αγώνα οι αθλήτρια Ντρίκου Ευαγγελία βρίσκεται στην 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και η Ψύκου Μιράντα στην 5η θέση. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη αν και η απόδοση τους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, είναι φυσιολογικό όμως καθώς βρισκόμαστε στον πρώτο αγώνα της χρόνιας. Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς και οι δύο μου αθλήτριες πέρασαν στους τελικούς οργάνων σε ένα αγώνα θεσμό με σημαντικές συμμετοχές από τις εθνικές ομάδες Ουκρανίας και Λευκορωσία αλλά και με μεγάλη συμμετοχή Ρωσσίδων αθλητριών που ξέρουμε πως σε αυτό το άθλημα έχουν παράδοση". Δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα η προπονήτρια και συνοδός των δυο κοριτσιών Μορφούλα Ντώνα.

"Miss Valentine": Στα τελικά η Κελαϊδίτη, ικανοποίησαν οι νεάνιδές μας

Να σημειώσουμε επίσης πως, η Ντρίκου Ευαγγελία πέρασε 5η στον τελικό αγώνα στο στεφάνι με 13.400, η Ψύκου Μιράντα πέρασε με την τρίτη καλύτερη επίδοση και με βαθμολογία 14.400 στον τελικό της μπάλας. Στη μπάλα η Ντρίκου αν και κατετάγη 5η δε μπορεί να λάβει μέρος στον τελικό του οργάνου καθώς συμμετέχει μια αθλήτρια από κάθε χώρα. 

Αύριο τα κορίτσια αγωνίζονται  στα άλλα 2 όργανα, κορύνες και κορδέλα. Μάλιστα για τις νεανίδες η κορδέλα είναι ένα εντελώς καινούριο όργανο και αγωνίζονται πρώτη χρονιά φέτος.