•  

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: "Η 6η θέση στα τελικά, με ωθεί να δουλέψω ακόμη πιο δυνατά"

Με 14,625 βαθμούς ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατάφερε και πλασαρίστηκε στην 6η θέση στα τελικά των οργάνων σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που γίνεται στην Ανάντια της Πορτογαλίας και που αποτελεί το τελευταίο τεστ για το Ρίο για πολλούς συμμετέχοντες αθλητές.

 

Έχοντας στο πλευρό του έναν επιτυχημένο προπονητή, τον Γιώργο Αγγέλου, τον προπονητή του Πρωταθλητή μας Λευτέρη Κοσμίδη, ο Κωνσταντίνος δείχνει τις προθέσεις του για τον μέλλον:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου όπου κυριαρχούσαν αθλητές που ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ετοιμαστήκαμε με την προπονητή μου Γιώργο Αγγέλου για τον αγώνα αυτόν και ο αρχικός στόχος να μπούμε στα τελικά των οργάνων επετεύχθη. Γέμισα εμπειρίες και αυτοπεποίθηση γενικά, πράγμα που με ωθεί να βελτιωθώ στο μέλλον ακόμη περισσότερο και να δουλέψω ακόμη πιο δυνατά» δήλωσε ο πρωταθλητής μας, ενώ ο προπονητής του Γιώργος Αγγελου είπε:

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένας νέος υποσχόμενος αθλητής της ελληνικής γυμναστικής με όρεξη για δουλειά έτσι όπως η σύγχρονη γυμναστική απαιτεί. Με βάση την συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει σημαντικά στοιχειά βελτίωσης στην απόδοση του, αλλά περιμένω περεταίρω προσπάθεια ώστε να υπάρχει συνεχεία σε αυτό το θετικό ξεκίνημα της καριέρας του στα «σαλόνια» της παγκόσμιας γυμναστικής. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και αυτό γιατί είναι ο τελευταίος αγώνας πριν το Ρίο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Κώστα και κυρίως από το γεγονός ότι «άρπαξε» την ευκαιρία που του δόθηκε για διάκριση. Του εύχομαι υγεία στο μέλλον και με υπομονή και επιμονή θα έχει είμαι σίγουρος και άλλες και καλύτερες επιτυχίες»

gymnast.gr

 

adonis dance art banner