•  

Ο Αστέρας Πεύκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ολλανδίας

Ο Α.Ο. Αστέρας Πεύκης συμμετέχει στο 21ο Aalsmeer Flower Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Aalsmeer της Ολλανδίας 21-22 Μαρτίου 2015.

Οι Λίλα Κασάπογλου, Δημήτρης Μακρής, Βαγγέλης Μακρής, Αναστασία Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Βασσάλος, Άννα Σταύρου και Ειρήνη Λαγωνικά θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο της Πεύκης στην τρίτη του συμμετοχή στους διεθνείς αυτούς αγώνες. 

Την ομάδα θα συνοδεύουν η προπονήτρια Βαρβάρα Βοϊβόδα και ο αρχηγός της αποστολής Δημήτρης Κασάπογλου.

Η διοργάνωση που κλείνει φέτος 40 χρόνια θα φιλοξενήσει πάνω από 330 αθλητές από 17 χώρες. Οι αγώνες πραγματοποιούνται κάθε δυο χρόνια και η Ελλάδα έχει δημιουργήσει την δική της παράδοση με τα δυο μετάλλια των αθλητών του Αστέρα Πεύκης τα προηγούμενα χρόνια.

Το 2009 η Λίλα Κασάπογλου κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 13-17 ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε και ο Δημήτρης Μακρής στην κατηγορία άνευ δυσκολίας το 2013.

Βαρβάρα Βοϊβόδα: «Οι αγώνες στην Ολλανδία είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Δανίας όπου θα διεκδικήσουμε και την πρόκριση τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Όλοι οι αθλητές είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και στόχος μας είναι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κόντρα σε αντιπάλους Ολυμπιακού επιπέδου».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ