•  

Απόλυτη επιτυχία στο "ΤΗΕRΜΙ EMERALDS CUP" του ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - Photos & Video

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τρίτος διεθνές αγώνας ρυθμικής γυμναστικής "ΤΗERΜΙ EMERALD CUP" στις 8-9 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο συγκεκριμένο αγώνα πήραν μέρος 220 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες με τις 122 από αυτές να είναι από ομάδες του εξωτερικού (Ρωσία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κύπρος).

Όσο άφορα το αγωνιστικό επίπεδο τα φαβορί για ακόμη μια φορά ξεχώρισαν ενώ οι νεαρές παγκορασίδες που συμμετείχαν απέδειξαν με την εμφάνιση τους ότι το μέλλον της ρυθμικής γυμναστικής ανήκει σε αυτές. Την παράσταση του αγώνα έκλεψε η πρωταθλήτρια Ελλάδος Βαρβάρα Φίλιου με τη συμμετοχή της στο γκαλά την οποία μετά το τέλος του προγράμματος της, την περικύκλωσαν όλες οι νεαρές αθλήτριες εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του διεθνή αγώνα ο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τίμησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Θανάση Βασιλειάδη την Ολυμπιονίκη Μορφούλα Ντώνα την πρωταθλήτρια Ελλάδος Βαρβάρα Φίλιου και την πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος και αθλήτρια του συλλόγου μας Μιχαέλλα Μεταλλίδου.

Τέλος η διοίκηση του ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στον αγώνα, την ελληνική γυμναστική ομοσπονδία και τον δήμο Θέρμης για την στήριξη τους καθώς και όλους τους φίλους του αθλήματος που και τις δυο μέρες κατέκλυσαν το γυμναστήριο της Θέρμης.

ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Βίντεο από το gala της διοργάνωσης: 

   

   

adonis dance art banner