•  

Αναχώρησε η εθνική ομάδα ενόργανης της Κίνας για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Το δυναμικό της ομάδας είναι οι: Zhang Chenglong, Chen Yibing, Teng Haibin, Yan Mingyong, Guo Weiyang, Zou Kai and Feng Zhe. Ο αγώνας των ανδρών αρχίζει στις 28 Ιουλίου. Η ομάδα των γυναικών αναχωρεί την Κυριακή. Η ομάδα έφυγε νωρίς για να εγκλιματιστεί, όχι μόνο στις επτά ώρες  που χωρίζουν την Κίνα από την Αγγλία  αλλά και στους 20 βαθμούς διαφοράς που έχουν οι δυο χώρες. Επικεφαλής προπονητής των ανδρών είναι ο Χουάνγκ Yubin. Η Ψηλότερη θερμοκρασαία στο Λονδίνο τη προηγούμενη βδομάδα ήταν 17 ° C , σε σύγκριση με το Πεκίνο που ήταν Πεκίνο 31 ° C.
 
"Λόγω του ζεστού καιρού του Πεκίνου, η διαδικασία προθέρμανσης είναι σχετικά σύντομη," δήλωσε ο Yubin. "Το Κρύο του Λονδίνου σημαίνει δυσκαμψία των μυών και έτσι εάν δεν προσαρμοστούμε ανάλογα σε αυτές τις συνθήκες πιθανόν να έχουμε τραυματισμούς που θα επηρεάσουν σοβαρά τον αγώνα.
 
Και οι δύο ομάδες (άνδρες γυναίκες) θα προπονούνται στο Salto, το Εθνικό Κέντρο Γυμναστικής στο Λίσμπερν πριν από τη μετάβαση στο Λονδίνο, μία εβδομάδα πριν από τους αγώνες. Για τους Κινέζους προπονητές το μέρος δεν είναι άγνωστο αφού πέρισυ ένα χρόνο πριν βρέθηκαν στο ίδιο Εθνικό κέντρο για αναγνωριστική επίσκεψη.
 
Η κινεζική ομάδα που κέρδισε τους Ολυμπιακούς του 2008 καθώς και τους τελευταίους πέντε παγκόσμιους τίτλους, έχει να αντιμετωίσει φέτος την κορυφαία αντίπαλο την Ιαπωνία, με επικεφαλής τον τρεις φορέα παγκόσμιο πρωταθλητώς Kohei Uchimura.
 
"Σε σύγκριση με πριν από τέσσερα χρόνια, αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη ευθύνη», είπε ο Τσεν μέσα ενημέρωσης πριν από την αναχώρηση.

Δείτε βίντεο των αθλητών: 

 Πηγή: intgymnast

adonis dance art banner