Εκτύπωση

Cosmogym Gymnastics for All Festival and Contest 18-22 Ιουνίου 2013

Cosmogym Gymnastics for All Festival and Contest 18-22 Ιουνίου 2013Αγαπητοί Φίλοι της Γυμναστικής για Όλους, Για μια ακόμα χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός της Γυμναστικής για Όλους στην Ελλάδα για το 2013 στο "Cosmogym Gymnastics for All Festival".

Μία διοργάνωση που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διεθνείς προδιαγραφές ανάλογων γυμναστικών γεγονότων ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο διαγωνισμός Γυμναστικής για Όλους με την ονομασία "Cosmogym Gymnastics for All Contest".

Η διαδικασία της αξιολόγησης του διαγωνισμού είναι κάτω από την επιστημονική επίβλεψη των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων του Διαγωνισμού, η συλλογή, καταχώρηση και έκδοση των αποτελεσμάτων θα είναι ευθύνη ομάδας εργασίας του Κέντρου Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θα λάβουν μέρος ομάδες από Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικούς Αθλητικούς Οργανισμούς, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, συλλόγους Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικούς και Γυμναστικούς Συλλόγους, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής. Τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν περιέχουν στοιχεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής, Τραμπολίνο, Τζαζ, Μοντέρνου και Κλασσικού Χορού, Λάτιν, Hip-Hop, Break-dance κ.λπ.

Στο Cosmogym Contest έχουν ήδη δηλώσει 36 ομάδες μεταξύ των οποίων και 3 από το εξωτερικό (Ιταλία, Σκωτία, Ισραήλ). 850 αθλητές και αθλήτριες θα διαγωνιστούν για το Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο.

Στο Cosmogym Festival θα πάρουν μέρος πάνω από 65 ομάδες με 150 προγράμματα και περίπου 3000 αθλητές και αθλήτριες από 4 έως και 74 ετών θα παρουσιάσουν ένα θέαμα μοναδικό από 18-22 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (οδός Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών).

Για το λόγο αυτό την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 θα γίνει η 2η Ενημερωτική Ημερίδα κατά την οποία θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων καθώς και η κλήρωση των ομίλων και της σειράς παρουσίασης των ομάδων.

Η ώρα έναρξης είναι στις 11:00 το πρωί και η Ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ξάνθου και Μπουμπουλίνας). Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου μέσω του συνδέσμου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.cosmogym.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση
Συμεών Σκουτέρης
Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής

comments