Γενική Γυμναστική

Εκτύπωση

Φεστιβάλ γενικής γυμναστικής στην Πρέβεζα

Φεστιβάλ γενικής γυμναστικής στην ΠρέβεζαΓια Τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πρέβεζας και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα διοργανώνουν φεστιβάλ γενικής γυμναστικής για όλους στις 11 Ιουλίου στην Πλατεία Ανδρούτσου και στις 12 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος.
Εκτύπωση

Η Γενική γυμναστική είναι τρόπος ζωής - Βίντεο

Η Γενική γυμναστική είναι τρόπος ζωής - ΒίντεοΗ προπονήτρια Ολυμπία Δραγούνη εξηγεί υποδειγματικά με την πλούσια εμπειρία που διαθέτει στην Κιμ Κίλιαν στα πλαίσια της εκπομπής "Magazino" τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της Γενικής Γυμναστικής, την επίδρασή της πάνω στο παιδί που θ΄αποφασίσει ν' σχοληθεί με αυτό το άθλημα, τις διαφορές και τα συνεκτικά στοιχεία με τα υπόλοιπα αθλήματα της γυμναστικής.

Εκτύπωση

5ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Ελληνικό - Αργυρούπολη 2013»

5ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Ελληνικό - Αργυρούπολη 2013»Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Eλληνικού - Αργυρούπολης ΄΄Γρηγόρης Λαμπράκης΄΄ «Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.» σε συνεργασία με τα σωματεία Α.Ο. «ΠΑΛΜΟΣ», Α.Π.Σ. «Ολυμπιακός Ρυθμός» και Δ.Α.Σ., διοργανώνουν από κοινού το 5ο Φεστιβάλ Γυμναστικής «Ελληνικό - Αργυρούπολη 2013» με τη συμμετοχή 1200 αθλητών και 65 προγραμμάτων.

Εκτύπωση

Cosmogym Gymnastics for All Festival and Contest 18-22 Ιουνίου 2013

Cosmogym Gymnastics for All Festival and Contest 18-22 Ιουνίου 2013Αγαπητοί Φίλοι της Γυμναστικής για Όλους, Για μια ακόμα χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε στο μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός της Γυμναστικής για Όλους στην Ελλάδα για το 2013 στο "Cosmogym Gymnastics for All Festival".

Εκτύπωση

Διεθνής Γιορτή Γυμναστικής για Όλους

Διεθνής Γιορτή Γυμναστικής για ΌλουςΑγαπητοί φίλοι της Γυμναστικής για Όλους. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της Διεθνούς Γιορτής Γυμναστικής για Όλους με πρωτοποριακές ιδέες, οργανωτική αρτιότητα και μεγαλύτερη συμμετοχή αθλουμένων, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε έναν γυμναστικό διαγωνισμό ανταποκρινόμενοι στο ενδιαφέρον της γυμναστικής οικογένειας.